Els nous models periodístics del segle XXI a debat en les Jornades de Comunicació Blanquerna

El proper 11 de març a les 12h. moderaré una taula rodona per parlar de nous models periodístics en el s.XXI. Intervindran Salvador Cot, director de Nació Digital; Isaac Salvatierra, cap de l’edició digital del diari Ara; i Roger Palà, impulsor de Crític.

Parlarem de nous models de negoci i noves atribucions en la figura del periodista arran de la irrupció d’Internet, que en poc més de dues dècades ha transformat el sistema comunicatiu. En l’entorn digital els ciutadans tenen accés directe a les fonts, de manera que el rol del periodista com a intermediari entre el poder i la societat es desdibuixa. A més, amb la irrupció dels mitjans socials, les audiències tenen cada cop més la capacitat de compartir i crear continguts. Quin és el rol del periodista en la societat actual? Quines noves atribucions té? Quines segueixen vigents? Quin és el model de negoci periodístic en l’era digital? Hi ha un únic model de negoci? En definitiva, com condiciona la tecnologia la manera de fer i entendre el periodisme?

L’acte és obert a tothom i tindrà lloc a l’Auditori de la facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (C/ Valldonzella, 12).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s